Aanbiedingen

Aanbieding

Op deze pagina kan je alle aanbiedingen en leuke acties van dit moment terugvinden.

Nieuwe lesjes in 2020

De afgelopen jaren hebben we al verschillende soorten lessen opgestart en we zijn blij te kunnen aankondigen dat er nog twee nieuwe soorten bij komen vanaf 6 januari 2020!

De “oude” lesjes

De “oude” lesjes blijven nog gewoon bestaan en blijven doorgaan op de daarvoor voorziene momenten. Deze lesjes zijn: gehoorzaamheidsklas (zowel beginners als vervolg), hoopers en body & balance. Natuurlijk blijven de special classes ook bestaan.

De “nieuwe” lesjes

Vanaf 6 janauri 2020 komen er dus twee nieuwe soorten lesjes bij.

Rally-O Fun

Rally-O is een combinatie van gehoorzaamheid en behendigheid. Er wordt geen gebruik gemaakt van stress of druk, alles gebeurt op een speelse, ongedwongen manier.
Je mag allerlei manieren gebruiken om je hond aan te moedigen om oefeningen te doen en je mag ook commando’s herhalen indien dat nodig is. Plezier en fun staan bij deze voorop!
Aan de hand van verschillende oefeningen loop je samen met je hond een uitgestippeld parcours. Deze parcours worden door de trainer verzonnen en aangepast waar nodig voor het niveau van de deelnemers.

Meer informatie, kijk hier.

Neuswerk

Neuswerk is een groepsnaam die we hebben gebruikt om verschillende disciplines en lessen in onder te brengen:

  • Sorteren – hierbij moet de hond een houten of metalen blokje met een bepaalde geur terugvinden tussen andere blokjes en deze verwijzen of apporteren
  • Detectie – hierbij moet de hond een bepaalde geur zoeken en verwijzen
  • Zoeken – hierbij moet de hond verschillende kleine voorwerpen van zijn baas (of van iemand anders) gaan zoeken en deze verwijzen of apporteren
  • Mantrailen – hierbij moet de hond een persoon gaan zoeken

Tijdens verschillende weken proberen we één van de disciplines uit en kijken dan hoe ver we er mee komen. We bekijken ook goed of deze discipline iets is voor de hond in kwestie. Is dat niet het geval, dan kijken we eerst of we wat dingen kunnen aanpassen en gaan er dan mee aan de slag.
Voor meer informatie, kijk hier.