Lessen voor probleemhonden

Dus je hebt een probleemhond…

Je hebt een probleemhond en zit met je handen in het haar?

Je zou erg graag wat meer met je hond doen, maar je wordt niet toegelaten op een gewone hondenschool?

Je hebt nood aan iets om je hond meer zelfvertrouwen te geven?

Je hond valt uit naar andere honden waardoor naar een gewone hondenschool gaan een hele opgave is die onmogelijk lijkt?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij, bij Therapy4Dogs, leven net om de band met je hond beter te maken en alle kleine problemen en opstakels die je ondervindt te verhelpen. Buiten onze gewone gedragstherapie waarbij we aan huis komen bieden we ook enkele lessen aan die handig kunnen zijn voor jou en je trouwe viervoeter.

Special class

Begin 2017 zijn we gestart met een nieuwe lessenreeks waarbij telkens maximum 4 honden per groep aanwezig zijn.

De special class bestaat uit acht lessen waarin eerst op afstand vertrouwen en rust bij hond en baas wordt ingebouwd en waarbij al gaandeweg de afstand tot de andere honden verkleind wordt. Deze soort lessen zijn dus ideaal voor wanneer je hond uitvalt naar andere honden en je toch graag met hem dingen wil leren zoals hersenwerk, speuren, rust krijgen in het lichaam, body en balance, maar ook gehoorzaamheid. Is de gewone hondenschool dus te druk voor je hond of heeft hij dan last van te veel prikkels? Dan is dit mogelijk iets voor jullie. Voor meer informatie, kijk hier.

Leerzame wandeling

Zegt de special class jou niet veel, omdat je hond al gehoorzaam is of je gewoon niet veel zin hebt in dergelijke lessen, maar valt je hond toch uit naar andere honden? Dan hebben we nog iets anders in de aanbieding voor je. Tijdens de leerzame wandeling ben je met maximum twee honden en baasjes bezig op een groot veld of in een lange straat. Je wordt gedurende de hele tijd geholpen door ons om je hond te laten wennen aan andere honden tijdens een wandeling en je krijgt tips om thuis uit te proberen.

Voor meer informatie, kijk hier.