Etherische oliën

Etherische oliën

Je wordt er de laatste tijd mee om je hoofd geslagen: etherische oliën, essentiële oliën, olietjes waar je jezelf en je dieren écht mee kan helpen,… Maar wat is er nu eigenlijk waar en waar gaat het om? Ik vertel je er graag meer over.

Etherische oliën worden al lange tijd gebruikt. Er zijn verschillende merken van op de markt te vinden en ieder merk vindt zichzelf het beste. Echter zijn er zeker wel verschillen te merken en is het noodzakelijk dat je gaat kijken naar de productiewijze en andere zaken. Laat je niet foppen door de goedkoopste etherische/essentiële olie te kiezen. Deze zijn vaak (sterk) verdund om aan deze prijs te kunnen verkopen.

Eén van de merken die ik gebruik is Young Living. Young Living is inmiddels al goed bekend aan het worden in België en terecht. Hun kwaliteit en hun productiewijze is er één waar ik achter kan staan en waar ik me goed bij voel. Geen insecticiden en pesticiden, maar alleen maar natuurlijke producten, zoals het hoort.

Maar waarom zou je voor Young Living kiezen, terwijl er zoveel andere merken zijn? Ik leg het je graag even uit.

Young Living Essentiële Oliën behoren tot de meest pure en therapeutisch zuivere essentiële oliën. Daarbij staan ze garant voor:

  • de planten/kruiden worden biologisch geteeld
  • er is sprake van een zuivere destillatiedit houdt in dat er geen synthetische chemicaliën werden gebruikt
  • er worden geen bestandsdelen verwijderd noch synthetische toevoegingen gedaan
  • het overtreft alle internationale standaarden
  • het is gemakkelijk in gebruik

Zijn je zintuigen en interesse geprikkeld? Kijk dan gerust eens naar de website van Young Living om meer te weten te komen over welke single oils zij hebben en welke samenstellingen. Je zal verstelt staan! Klik hier.

Ben je overtuigd en wil je zelf graag gaan aankopen? Ook dat kan! Er zijn twee mogelijkheden:

  • aankopen als klant met de intentie om enkel voor jezelf te gebruiken, klik hier
  • aankopen als distributeur met de intentie om voor jezelf te gebruiken én eventueel verder te verkopen, klik hier

Veel personen, net als ik, starten met een starters kit.

Heb je meer informatie nodig of geraak je er niet uit? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! We helpen je graag, ook bij het uitkiezen van jouw oliën.