Reviews

Reviews

Een greep uit de reviews:

L. Michielsen (mei 2022) – workshops, groepstrainingen

Juist voor de corona leerde we jou kennen omdat Koen met ons Dio Hooper kwam doen. Ik stond altijd van te voren naar jou gehoorzaamheid lessen te kijken. Was jaloers hoe de begeleiders/eigenaars die zoveel aandacht kregen van hun hond. Daarom ben ik ook gestart met gehoorzaamheid. Nu zijn we een aantal jaren verder en ben trots op wat ik bereik heb met ons Dio. Nu kan ik ontspannen gaan wandelen en een hond passeren. Maar wat ik het belangrijkste vind, ik krijg aandacht van hem. Jou lessen zijn zo rustig en plezant. Het zijn geen saaie lessen, dat komt omdat je de lessen leuk afsluit met snuffel spelletjes of een behendigheid parcour. Je bent top bezig doe zo voort. Nog een pootje van Tiras en Dio

M. Van Doninck (mei 2022) – workshops

Een hele fijne plek waar je op een positieve manier leert om samen met je hond bezig te zijn .

C. Rens (mei 2022) – impuls controle workshop, groepstraining gehoorzaamheid en hoopers

Een hele fijne plek waar je op een positieve manier leert om samen met je hond bezig te zijn .

A. Tobé (30 april 2022) – groepstraining gehoorzaamheid, hoopers en dogdance

Therapy4dogs is voor mij een hele verademing. Geen druk, alles op je eigen tempo, op een speelse manier. Er wordt heel goede feedback/tips gegeven bij eventuele vragen of problemen. Er worden regelmatig leuke activiteiten/workshops georganiseerd. Bedankt, ik zou het niet meer kunnen missen. 🥰

C. Kruijsse (april 2022) – special class en groepstraining gehoorzaamheid

Ik heb veel trainingen en workshops bij Tine gevolgd van socialisatielessen tot special class en nog veel meer. Met onze 4 honden kunnen we wel wat hulp gebruiken😊. Door Tine heb ik op een heel andere manier kunnen kijken naar wat onze hondjes nodig hebben en helpt. Ook echt op maat. Met Billy net special class afgerond. Hij vond eerst alles een beetje spannend en door de tips van Tine is hij veel zekerder geworden van zichzelf. Echt super om te zien. Bij Tine kun je met al je vragen terecht. Ben heel blij dat we haar als trainster hebben!!!

L. Haest (april 2020) – groepstraining hoopers en gehoorzaamheid en neuswerk

Haar lessen zijn altijd interessant en afwisselend, in kleine groepjes zodat je nooit nodeloos staat te wachten. Zij zal bij een zelfde probleem bv trekken aan de leiband bij verschillende baasjes verschillende oplossingen bieden. Niet elk baasje heeft immers dezelfde mogelijkheden, niet elke hond eenzelfde karakter.

L. Mostmans (15 maart 2020) – groepstraining hoopers en neuswerk

Zoek je een hondenschool met een persoonlijke aanpak, dan is therapy4dogs iets voor jouw. Tine is altijd bereid om te luisteren naar je problemen en om samen een oplossing te zoeken.
Veel variatie in lessen en… er mag ook gelachen worden.

H. Hapers (23 februari 2020) – special class en groepstraining gehoorzaamheid en hoopers

Zachtaardige en geduldige lesgeefster. Geeft leerrijke tips. Leuke parcours met hersenwerkjes, balansoefeningen, ….voor de honden in de special class. Mijn hond vond dit altijd wel geweldig. Special class met 4 honden. Tweemaal een reeks gevolgd met mijn dwergpoedel. In beide groepen evolueerden de honden goed. Leuke variaties in de lessen gehoorzaamheid. Ook heel fijn dat er verschillende soorten lessen zijn. Zo kun je iets kiezen wat de hond leuk vindt. Ik vind het ook heel fijn dat zij workshops organiseert. Zowel lezingen als creatieve workshops.

T. Schrijvers (22 februari 2020) – groepstraining gehoorzaamheid en hoopers

Wij zijn begonnen in een andere hondenschool toen onze Whippet Wizi als pupje bij ons kwam. Daar al na 3 maanden gestopt en achtergebleven met een hoop frustraties en angsten (en dit geldt zowel voor mezelf als voor de hond helaas). Met de handen in het haar gezocht naar een andere hondenschool en wat ben ik blij dat we bij Tine terechtgekomen zijn! Niets moet, vooral niets forceren! Lukt het een keertje niet, ga dan een toertje wandelen en probeer het nog eens…. Zo ontspannend, zo leuk! Top begeleiding, bedankt Tine!

H. Nelissen (19 februari 2020) – groepstraining gehoorzaamheid

Tine is zo enthousiast en heeft zoveel verschillende lessen, interessante workshops, wandelingen enz enz…
Cookie is grote fan van haar lesjes en ideeën en originele akties ????.
Een aanrader????????

S. Van Den Kieboom (19 februari 2020) – groepstraining

Als pup ben ik met Spike naar een “normale” hondenschool geweest waar de hond MOEST luisteren. Zelfs fysieke kracht werd aanbevolen.
Wanneer ik tijdens de puppyfase problemen ontdekte hadden ze daar geen raad. Enkel “het zal wel beteren”
Uiteindelijk heb ik Tine gevonden, Spike is zot van Tine.
De lessen zijn super leuk en afwisselend, voor elke hond en baasje wat wils! Niet enkel gehoorzamen dus.
Spike heeft al grote stappen vooruit gemaakt en door Tine haar positiviteit al nieuwe vriendjes gemaakt. Ik wou dat ik Tine eerder had ontdekt! Wij zijn content ????

D. Kool (18 februari 2020) – groepstraining

Een geweldige “hondenjuf” die het beste uit jou en je hond weet te halen en altijd voor je klaar staat!! Echt zo super blij dat ik hier terecht ben gekomen!

M. Scheemaker (18 februari 2020) – groepstraining

Nu reeds bijna 1,5 jaar gaan wij naar Tine met onze bordercollie Samm. Tine gaat heel persoonlijk te werk en zoekt naar de gepaste uitdaging voor elke hond. Er is geen druk om te presteren, maar elke les komt er wel een nieuwe uitdaging langs om je hond (of het baasje) tot het uiterste te laten gaan om samen verder te groeien. Samm is een buitenbeentje, die niet dezelfde noden heeft als een gewone collie, maar in de lessen bij Tine is Samm helemaal opengebloeid. Tine blijft nieuwe dingen implementeren in de lessen, en zorgt voor een gevarieerd aanbod zonder dit te koppelen aan wedstrijdstress.

N. Caers (18 februari 2020) – groepstraining

Ben nu bezig mijn 3 de hond hier op te leren en het gaat super .
samen kijken wat je wilt doen en vooral wat jou hond wilt doen en dan verder trainen op uw eigen tempo onder het motto niks moet alles kan zolang het maar lukt op een diervriendelijke manier.
wij hebben hier al veel plezier beleefd en gaan steeds voldaan naar huis ook al lukt het niet altijd zo goed met mijn koppige shiba maar we vinden toch altijd wel een oefening die hem wel aansttaat.
Super veel keuze aan lesjes en Tinne staat ook altijd open om nieuwe uitdagingen aan te gaan .gewoon geweldig leuk.
Tinne doe zo verder

L. Moeskops (18 februari 2020) – groepstraining en special class

Super trainingen, veel variatie. Positieve werkwijze om samen een band op te bouwen, samen leuk bezig zijn

M. Van Hove (30 maart 2019) – groepstraining

De puppyklas hebben we gevolgd in een standaard hondenschool. We voelden ons daar echter niet goed omdat de aanpak soms ruw en eisend was. Wij kiezen ervoor om onze hond op een positieve manier te trainen en bij Therapy4Dogs krijgen we hier alle kansen toe. Tine stuurt op een kalme manier en staat ons bij met raad en daad en geeft ons het vertrouwen om het allerbeste uit onze hond te halen. Hij geniet van de lessen en we hebben een gelukkige, zelfzekere en volgzame hond. Heerlijk!

J. Dehertefelt (21 maart 2019) – groepstraining

Bij Tine ervaar je hoe het is om op een ontspannen manier te leren samenwerken met je hond. Drukvrij trainen, alles op het niveau van je eigen hond. Tine geeft je inzicht in de lichaamstaal van je hond, zodat je je hond nog beter leert begrijpen. Of liever gezegd dat hond en baas elkaar leren begrijpen.  Mijn Ierse setter en border collie hebben dan ook genoten van elke les! Dus bedankt, Tine! 

S. Destenay (19 oktober 2017) – consult

Vorige week kwam Tine langs voor een gedragsconsult. In januari heb ik een Mechelaar geadopteerd waarvan geen verleden bekend is. Geleidelijk aan begon ze te bijten naar kledij en te trekken en blaffen naar voorbijrijdende auto’s. Een hondenschool kon me niet verder helpen, de meningen waren verdeeld en niets leek te helpen. Sinds enkele maanden zijn we genoodzaakt onze dagelijkse wandelingen met de hond op te geven, omdat haar trekgedrag niet langer houdbaar is. Mijn hond reageerde vrij gestresseerd op de komst van Tine omdat ze dingen deed die de hond niet gewend was. Tine bleef desondanks heel rustig en slaagde er ook in om mijn hond tot rust te brengen. Al snel had ze een analyse van het gedrag klaar én reikte ze oefeningen aan om mijn hond tot rust te brengen. Wanneer sommige oefeningen niet liepen zoals verwacht, had Tine steeds een alternatief klaar. Na een week oefeningen te doen met de hond, zien we al een duidelijk verschil!! En dit is nog maar de start van de oefeningen!! Ik kan rustig in de tuin zitten, met een rustige aangename hond aan mijn zijde. Dit was iets waar ik een dikke week geleden enkel maar van kon dromen! Tot slot laat Tine geen mogelijkheid onbenut om te benadrukken dat als er iets zou zijn, ik haar zeker mag contacteren. Conclusie: 1 gedragsconsult van Tine en een week later al een wereld van verschil! Een dikke merci!

L. Struyven (26 september 2017) – consult

Zeer veel geleerd van een consultatie bij mij thuis. Veel tips gekregen achteraf in een uitgebreid verslag. Super!

S. Helsen (14 augustus 2017) – special class en leerzame wandeling

Mijn hevig cockertje darko haalde uit naar andere honden, was altijd hevig. Na enkele maanden heb ik zoveel bijgeleerd. Het is nu mogelijk om een wandeling te maken met andere honden, hondjes passeren lukt zoveel beter. Super gewoon

F.F. (28 juli 2017) – consult en training op afstand

Hulp van Tine,

Ik heb een beperking en heb een klein hulphondje gekregen. Deze zou me helpen epileptische aanvallen vroeger te herkennen en te kunnen handelen.
Tine is er altijd als er vragen zijn. Ik mag altijd naar haar toe komen en ze heeft altijd advies voor me. Ze was een grote steun bij de stap om een hulphondje te zoeken en aan te vragen en nou mag ik altijd naar haar komen voor tips.
Tezamen met mij helpt ze hem aan me te wennen, heeft altijd een idee wat nog te doen.

Ze is er altijd, is altijd bereikbaar, altijd behulpzaam. Ik ben heel blij, dat ik haar heb gevonden en heb een grote steun aan haar.

H. Bax (9 juli 2017) – special class

Ik volgde met mijn 3-jarig Tibetaantje de special class bij Tine en wat ben ik daar blij om. Een heel onzeker, reactief en bang manneke, veranderde in een paar weken tijd in een heel wat zekerdere, veel meer ontspannen jonge hond. Hij gaat veel gemakkelijker zelf op onderzoek uit als hij nieuwe dingen krijgt voorgeschoteld, kan zonder problemen in de buurt van andere honden zijn en zet stap voor stap al zijn angsten opzij. We hebben nog wat werk, maar we zijn zonder drukkingsmiddelen en op een heel geduldige en liefdevolle manier begeleid en daardoor hebben we reuzenpassen in de goede richting gezet. Een absolute aanrader voor ieder baasje die botst op een issue met zijn/haar hond of voor elke hond waarvoor niet alles even evident is als er vaak wordt gedacht. Tine, je bent een topper van formaat en je gaat ons zeker nog terugzien in de andere lessen/lezingen/workshops uit je aanbod ! Groetjes Hilde en Niño

N. De Vrij (1 mei 2017) – hooperslessen (beginners)

10 lessen hoopers gevolgd met mijn onzekere, bange husky. En ze is eigenlijk toch wel wat open gebloeid. Altijd zeer vriendelijk en rustig, het was leuk voor zowel eigenaar als de hond. Ik ga zowizo nog meer lessen komen volgen. Dankuwel al voor deze 10 geweldige lessen !

I. Ankone (28 april 2017) – gedragsconsult

Echt super geholpen, 2 honden die elkaar steeds in de haren vlogen.
Nu kunnen ze gewoon naast elkaar zitten.

J. Fonteyn (2 april 2017) – privé- en groepstraining

Na lang zoeken naar een geschikte hondenschool voor mijn herdershond Bob, ben ik bij Tine terecht gekomen. Het is zo fijn om naar de les te gaan, zonder dat er geroepen wordt op de honden en de eigenaars. Bovendien is er veel variatie in de lessen. Zo hebben we een keer les gehad op de rommelmarkt in Turnhout. maar ook op het plein in Beerse, zijn de oefeningen heel uitgebreid. Dit zorgt er telkens voor dat ik met een hond naar huis ga die voldaan is en plezier heeft gehad. speuren, impulscontrole, basisoefeningen zoals zit, liggen, hier komen, maar ook de beginselen van speuren, het komt allemaal aan bod. ook de privélessen waren een voltreffer. zo gingen we zwemmen met Bob, wat de hond echt superfijn vond. Ik heb geen spijt dat ik voor deze school gekozen heb. Doe zo verder!!!

L. Dierckx (9 januari 2017) – uitlaatservice

Voordat Tine bij ons kwam als oppas voor onze 2 borders Mil en Bes hebben we onze hondjes al vaker naar pensions gedaan waar ze nooit gelukkig waren en treurden. Tine is voor ons de ideale oplossing. Ze kwam onze honden halen tijdens onze skivakantie voor super leuke wandelingen en spelletjes in de tuin. Dit is zéker voor herhaling vatbaar. Nu kunnen we onze schatjes voortaan met een gerust hart achterlaten. Tine zorgde voor onze honden alsof het de hare waren. Super hard bedankt, Tine! Vele kusjes van Mil en Bes.
Kitty, Bart, Jonas en Lotte

W. Eykens (21 september 2016) – puppytraining + verdere training

Ben er met mijn puppy al een tijdje bij en hij doet het goed, ze geven je er veel tips een echte aanrader!

D. Zalm (25 juli 2016) – training op verplaatsing

Is een echte aanrader om de lessen van Tine Arets te volgen. Je krijgt veel informatie en kan er met al je vragen terecht. En wat leuk is dat de locatie op een openbare plaats word gegeven

E. Colin (13 juli 2016) – uitlaatservice

dank je Tine voor de lieve zorgen!
onze ierse setter vindt het super dat ze altijd op jou kan rekenen voor haar middagwandeling (en ik vertrek gerust naar de school of de kinderopvang ;D).
Jij bent altijd alert , is er iets met haar gezondheid of haar gedrag, geef je mij een signaal, toppie!
hopelijk mogen we nog lang samen genieten van onze Lizzie,
liefs xx Ingrid

S. Keersmaekers (10 juli 2016) – gedragsconsult + privétraining

Dit weekend met mijn 3,5 jarige boxer bij Tine geweest. Ze trekt hard aan de lijband en word gek als ze andere honden ziet. Na de geleerde oefeningen thuis te herhalen is het trekken al hard geminderd. Er is nog veel werk aan de winkel maar ik ben ervan overtuigd dat het obs met de hulp van Tine goed gaat lukken.

T. Moelans (3 juli 2016) – gedragsconsult

Nadat mijn spaanse adoptie hondje 1j bij ons was, bleef er 1 probleem onopgelost. Namelijk het blaffen en nerveus zijn aan de leiband. Daarom zocht ik hulp bij theraphy4dogs en we hebben de (voor ons) gouden tip gekregen. Hierdoor hebben we direct een groot deel van de stress en het geblaf verholpen! Bedankt voor de hulp! 🙂

I. Thijs (28 mei 2016) – workshop hondenlijnen en speeltje maken

Laatst een zeer fijne workshop gevolgd. Hondenlijnen en speeltjes maken. Goede begeleiding, fijne mensen in de groep. Mooie resultaten gezien. Je mag je kleurtjes zelf kiezen 😉
Een korte, 3-puntslijn En speeltje rijker. Gemakkelijk en leuk om te doen.
Heb bij Tine al nieuw materiaal besteld om nog enkel speeltjes te maken.
Goed gekeurd door de honden. Bedankt Tine!

C. Debecker (13 februari 2016) – privétraining

super vriendelijke lesgeefsters! ze luisteren naar je en dringen niets op jij mag kiezen wat je hond wel of niet leert (in de privelessen) wij voelen ons hier super en zijn binnenkort weer van de partij!!!