Online coaching

Online coaching

Door het hele coronavirus gebeuren waren alle hondenscholen en instanties gesloten. Hondeneigenaars waren meer op zichzelf aangewezen voor het oplossen van de problemen die ze eventueel hadden met hun hond.

Dit vonden we toch behoorlijk frustrerend, daarom zijn we toen op zoek gegaan naar andere mogelijkheden om jullie beter te kunnen bijstaan.

Wat houdt online coaching in?

Bij de online coaching sessie geef je op voorhand aan tegen welke problemen je aanloopt. Je geeft ook aan of je graag een telefoongesprek wil of een videochatsessie.

Tijdens de sessie zelf gaan we dan samen kijken naar het probleem, wat eventuele oorzaken kunnen zijn en hoe we het kunnen verbeteren. Dankzij onze persoonlijke aanpak wordt er altijd op zoek gegaan naar een oplossing die voor jullie samen past en mogelijk is. Want iedere hond is tenslotte uniek.

Zowel bij de videochat als het telefoongesprek heb je de mogelijkheid om dingen op te schrijven.
Enkele voordelen van de videochat:

  • Ik kan oefeningen voordoen, eventueel met één van mijn eigen honden. Hierdoor krijg je een beter inzicht in de manier van handelen.
  • Je kan laten zien hoe jij de oefening doet. Aan de hand daarvan kan ik je tips geven om de oefening eventueel te verbeteren.
  • Er kan sneller ingespeeld worden op bepaalde gedragingen of handelingen.

Kortom, er kan korter op de bal worden gespeeld.

Wanneer?

Wanneer deze sessies doorgaan kan je zelf mee beslissen. Laat ons de momenten weten die voor jou mogelijk zijn en dan kijken we welke in onze agenda passen. Dit kan zowel overdag als ’s avonds als in het weekend.

Prijs?

De online coaching – zowel telefoongesprek als videochat – kost:

  • Voor een halfuur: €25,- incl. BTW
  • Voor een uur: €42,50 incl. BTW

We vragen om het bedrag op voorhand over te schrijven op onze rekening nadat de afspraak gemaakt is.

Interesse?

Heb je interesse? Leuk! Laat het ons weten!