Dogdance

Dogdance lessenreeks

Wat is het?

Tijdens deze lessen leer je allerlei leuke trucjes aan aan je hond. Deze trucjes kunnen gewoon voor de fun zijn, maar zijn ook ontwikkeld om een beter lichaamsbesef te krijgen en een betere band met je hond. Je gaat samen aan de slag, dicht bij elkaar, maar ook iets verder. Gezellig bezig zijn samen is hierbij het belangrijkste.
De trucjes zijn uiteenlopend. Er zitten er sowieso bij die je nog niet gedaan hebt! Je leert er dus zeker iets van (en anders geef ik je uitdagingen of laat ik je de puntjes op de i zetten).

Voor wie is het?

Voor iedereen die graag met zijn hond leuke trucjes wil leren of een uitdaging wil naast de gehoorzaamheid. Ook jonge honden kunnen aan deze lessenreeks deelnemen. We raden echter wel aan dat je hond minstens 6 maanden oud is en dat hij een basis-gehoorzaamheidscursus gevolgd heeft.

Wanneer is het?

De lessenreeks wordt een aantal keren per jaar ingepland. Hou de agenda in de gaten hiervoor.

Prijs?

De lessenreeks dogdance bestaat uit zes lessen. Je betaalt per lessenreeks een bedrag van €90,-.

Dogdance routine lessen

Heb je al een keertje de dogdance lessenreeks bij ons gevolgd en heb je de smaak te pakken? Wil je met al die informatie en trucjes een routine doen, maar heb je echt geen idee hoe je daar aan moet beginnen? Dan ken je deelnemen aan de lessenreeks dogdance routine!

Wat is het?

Tijdens de lessenreeks dogdance routine leer je in groep een routine aan op één bepaald liedje. De instructrice bepaalt het liedje en ook alle oefeningen die gedaan zullen worden (zij verzint deze ook en breidt deze aan elkaar), maar houdt rekening met wat jij en je hond al kennen en kunnen.

Het is niet de bedoeling dat je met deze routine gaat deelnemen aan wedstrijden. Het doel is om gezellig samen bezig te zijn en samen een echt dansje te kunnen laten zien op het einde van de lessen.

Voor wie is het?

Voor iedereen die minstens één keer de lessenreeks dogdance bij ons gevolgd heeft. Heb je echter veel kennis van tricks en kent jouw hond al veel trucjes? Stuur ons een bericht, dan kijken we of het toch voor jou ook zou passen.

Wanneer is het?

We plannen om twee maal per jaar een lessenreeks dogdance routine te starten. Die van het najaar is nog niet ingepland.

Prijs?

De prijs voor de lessenreeks dogdance routine is €100,- voor 10 lessen van 30 minuten.