Levensloop

Levensloop

15/04/2018 Goede doel 0

levensloop turnhout

Dit jaar heeft Therapy4Dogs besloten om mee te doen aan de levensloop in Turnhout. Op die manier willen we trachten om ook mensen, kinderen,… met kanker te ondersteunen en te helpen. Kanker is niet alleen actief bij mensen echter, maar ook bij honden. Samen met jullie willen we ons daarom inzetten voor de Stichting tegen Kanker.

Wat is levensloop?

“Levensloop is een initiatief van Stichting tegen Kanker en wordt georganiseerd door het lokaal comité met de steun van de stad Turnhout. Het is een feestelijk evenement voor alle leeftijden waarbij solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker centraal staat.
Levensloop duurt 24 uur; deze symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte. In die 24 uur lossen teamleden elkaar af bij het wandelen en/of lopen. Zo staart er telkens minstens 1 persoon van het team op het wandel- of loopparcours. Teams kunnen zich hiervoor laten sponsoren. Levensloop is geen competitie, maar wel een bijeenkomst van heel het verenigingsleven van een stad of gemeente.”

Wanneer is de levensloop en waar?

De levensloop start op 23 juni om 15u en eindigt op 24 juni 15u. Het zal doorgaan in Turnhout, in het stadspark (Parklaan 52, Turnhout, België)

Kan ik meedoen?

Zoals gezegd zal Therapy4Dogs mee doen met de levensloop in Turnhout met Tine als teamkapitein. Hiervoor kan je je altijd aanmelden, hoe vroeger, hoe beter. Deelnemen als teamlid kost €10. Dit bedrag is integraal voor de levensloop.
Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje via onze facebookpagina of naar tine@therapy4dogs. Vermeld hierin dat je mee wil doen aan de levensloop, maar ook:
  • of je met of zonder hond wil meedoen (honden mogen meedoen, maar moeten te allen tijde aangelijnd zijn)
  • of je een voorkeur hebt voor het tijdstip/dag dat je wil lopen/wandelen
  • of je nog meer mensen mee gaat brengen om samen met jou tijdens die uren te lopen
  • of je nog leuke ideeën hebt voor sponsoring
Wil of kan je niet meedoen met het wandelen, maar wil je toch jouw bijdrage geven? Ook dat is mogelijk! Doe een gift. Meer informatie hierover volgt nog.

Wat gaat Therapy4Dogs nog doen?

De plannen zijn volop in werking om te kijken wat de mogelijkheden zijn om tijdens deze twee dagen ook nog extra geld in te zamelen. Ideeën zijn reeds aanwezig, maar worden eerst nog verder uitgewerkt. Meer informatie volgt dus binnenkort!